Evenement

Titel:
Kennismaking Sprankelcirkel
Wanneer:
vrijdag 14 juli 2017 - zaterdag 15 juli 2017
Locatie:
Praktijk Joure - Joure
Categorie:
Workshop

Omschrijving

Sprankelcirkel

Een programma met diverse elementen door Mariëlle Duijndam

Landen in de Sprankelstroom
We openen de Sprankelcirkel met een bereidheid om te voelen wat er nu is en het verwelkomen van alles wat op dat moment te voelen valt. Vanuit deze overgave landen we vanzelf in onze eigen unieke Sprankelstroom. Je focus is volledig gericht op het contact met jezelf en het verlangen om trouw te zijn aan deze verbinding en de natuurlijke zelfexpressie die hieruit voort komt. We laten onze levensenergie oordeelloos steeds vrijer stromen in onze geest en ons lichaam. Hierdoor staan we open in contact met hemel en aarde en kan onze intuïtie moeiteloos doorkomen.

Shift van 3D naar 5D Bewustzijn
Tijdens de volgende fase zul je kort weer herinnerd worden aan een 5D perspectief op jezelf, je lichaam, je leven, je relaties, je werk en je inkomen. (Zoals we uitgebreid gedaan hebben tijdens een Sprankelcirkel Kennismaking.) Deze Shift zorgt ervoor dat je energie nog meer kan gaan stromen en je jezelf steeds meer gaat ervaren vanuit het perspectief van Wie Je Werkelijk Bent. Oftewel: de Creator van je complete werkelijkheid en een multidimensionaal bewustzijn dat leeft in een magisch kwantumveld vol ongelimiteerde mogelijkheden waar je onbeperkt uit kunt kiezen.

Shift van Identiteit & Werkelijkheid
Ben je jezelf eenmaal weer bewust van Wie je Werkelijk Bent en wat je mogelijkheden in dit moment zijn, dan kunnen we ermee gaan spelen. Wie zou je graag willen zijn? Hoe zou je je graag willen voelen? Wat zou je willen dat nu werkelijkheid is voor jou? Wat zou je graag zijn, doen of hebben? Jij geeft aan wat je wilt en wij helpen je om in contact te komen met de gevoelsessentie van je verlangen. We kunnen het niet voor je doen, maar we kunnen je de frequenties van jouw gewenste realiteit wel aanbieden. En wanneer we dit met elkaar in een groep doen, dan is dat superkrachtig.

Leven vanuit je nieuwe Realiteit
Wanneer je geland bent in je nieuwe gevoelsessentie kunnen we de interactie aangaan vanuit deze nieuwe versie van jezelf en je leven. Zo kun je er steeds meer vertrouwd mee raken en kan de Wet van Aantrekking gaan reageren op de nieuwe mix van vibraties die jij uitzendt.

Bovenstaande Stroom is voornamelijk een beschrijving van de intentie voor de dag. De meest perfecte flow zal vanzelf moeiteloos ontstaan.

Tussendoor zullen we genieten van een lekkere lunch, thee, water, fruit, nootjes en chocola.

 

Vergoeding

€225,-

Werktijden

Vrijdagavond van 19.30 uur tot 22.00 uur

Zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Inschrijving via de contactpagina

Locatie

Locatie:
Praktijk Joure   -   Website
Straat:
Helmhout 94
Postcode:
8502 AE
Plaats:
Joure