titel

koorden

Coachen

Coachen wordt toegepast in de context van de werkomgeving. De aanleiding voor coachen kan divers zijn. Mensen kunnen gespannen zijn of zich (creatief) uitgeput voelen en hebben dan meestal ook aan vitaliteit ingeleverd. Of het kan zijn dat mensen niet meer in de 'functie-jas' passen en er werksituaties onstaan die onbevredigend (dreigen) te zijn. Vragen over persoonlijke ontplooiing en groei zijn een andere ingang om te coachen. Coachen veronderstelt dat er behoefte is aan begeleiding over een langere periode. Daarover worden afspraken gemaakt en op verzoek kan een offerte worden opgesteld. In overleg bepaal je door wie je begeleid wilt worden en welke methoden worden gebruikt. Elke coach heeft zijn eigen stijl en kwaliteit, maar altijd komt de balans tussen 'Doen' en 'Zijn' in het traject aan de orde. Kijk wie wij zijn.

 

Doelen van de Persoonlijke begeleiding

  1. Een goede gronding van het lichaam als basis
  2. Een subtiele lichamelijke gewaarwording ontwikkelen (fysieke en energetische fingerspitzen)
  3. Ontwikkelen van je intuïtie (basis van je eigen wijsheid)
  4. Werken aan (zelf)vertrouwen en gezondheid
  5. De omgeving als spiegel van jezelf leren herkennen

In onze benadering gaat het om bewustwording, integratie en heling van de verschillende lagen van het bewustzijn; fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel bewustzijn. Het lichamelijk aspect heeft als meest tastbare dimensie een prominente plaats in onze benadering. Deze benadering werkt zeer aanvullend op een meer cognitieve – en verbale aanpak. Hoogsensitieve mensen hebben vaak belang bij 'grondingswerk' omdat zij geregeld allerlei lichamelijke verschijnselen hebben.

 

Methoden

 

Praktische informatie
Een sessie duurt meestal anderhalf uur en vindt plaats in de praktijk. Een routebeschrijving vind je op de contactpagina. In overleg kan er naar een andere locatie worden uitgeweken.

 

Vergoeding

  • Tarieven op aanvraag. Het is mogelijk om in termijnen te betalen.
  • Op verzoek kan een offerte worden opgesteld.