titel

Ik heb een creatieve achtergrond (Academie voor Beeldende Kunsten) en lesgevende ervaring in de zorgsector en op creatieve centra. Ik heb diverse vervolgopleidingen gedaan, zoals de beroepsopleiding Healing, Transpersoonlijke Psychotherapie, de opleiding tot Healing Arts Therapeut en Mindfulness.

Sinds 1997 werk ik vanuit mijn eigen praktijk in Joure. Vanaf 2007 werk ik op projectbasis samen met Hetty Xanthoupolos (Merkivah) en dit heeft mijn visie en vaardigheden sterk gevormd. In mijn energetisch werk heeft het lichaam een steeds duidelijker plaats gekregen bij het ontwikkelen van persoonlijke harmonie en het omgaan met hooggevoeligheid. Mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling ondersteun ik met begeleiding door een externe coach en door collegiale consultatie. In de Mindfulnesstrainingen, die ik samen met mijn partner Jan heb ontwikkeld, komen al deze inzichten tot zijn recht.

Inmiddels komt in de door mij recentelijk ontwikkelde workshop 'Contact met je kern' de schoonheid van eenvoud en overgave en de kracht van gerichtheid en focus het meest tot uitdrukking. Loslaten en creëren volgen elkaar op.

Lees hier over de thema's die kenmerkend voor mij zijn. 'Stroming, Heelheid en Moeiteloosheid'