Ik heb een creatieve achtergrond (Academie voor Beeldende Kunsten) en lesgevende ervaring in de zorgsector en op creatieve centra. Ik heb diverse vervolgopleidingen gedaan, zoals de beroepsopleiding Healing, Transpersoonlijke Psychotherapie, de opleiding tot Healing Arts Therapeut en Mindfulness.

Sinds 1997 werk ik vanuit mijn eigen praktijk in Joure. Vanaf 2007 werk ik op projectbasis samen met Hetty Xanthoupolos (Merkivah) en dit heeft mijn visie en vaardigheden sterk gevormd. In mijn energetisch werk heeft het lichaam een steeds duidelijker plaats gekregen bij het ontwikkelen van persoonlijke harmonie en het omgaan met hooggevoeligheid. Mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling ondersteun ik met begeleiding door een externe coach en door collegiale consultatie. In de Mindfulnesstrainingen, die ik samen met mijn partner Jan heb ontwikkeld, komen al deze inzichten tot zijn recht.

 

Ik ben lid van de VVET (Verbond Van Energetisch Therapeuten) en deze beroepsvereniging is aangesloten bij de RBCZ/TCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg).

Lees hier over de thema's die kenmerkend voor mij zijn. 'Stroming, Heelheid en Moeiteloosheid'