titel

deventeropstelten

Nieuwjaar 2019

Ik wens jullie een mooi, gezond en inspirerend 2019 toe. De energie van 2019 zorgt ervoor dat er veel in beweging komt. Dat betekent verandering voor ons allemaal. Dat kan op allerlei vlakken zijn, bv. relatie, gezondheid, werk. Maar ook op het grote wereldtoneel en in de natuur zal er veel gaan verschuiven wat ons kan beïnvloeden.


Net zoals vorig jaar zal alles wat niet meer afgestemd is op onze oorspronkelijke goddelijke energie (onze Essentie), zich aan ons laten zien. 2019 zal hier heel duidelijk in zijn. Onze hoogste oorspronkelijke energie wil indalen in ons lichaam om dit op aarde neer te zetten. Belangrijk is dat ons lichaam hier klaar voor is.
Dit jaar wordt ECHT van ons gevraagd om alles los te laten wat nog beperkend is om het pad van onze Essentie te gaan om zo je werkelijke kracht te belichamen en te manifesteren wat je graag wilt. We zijn co-creators.


2019 draagt de energie in zich om alles wat je denkt, voelt, zowel positief als negatief, sterk te bekrachtigen. Dus een duidelijk manifestatiejaar in alle opzichten.


Om te manifesteren wat je graag wilt, vraagt van je om verbonden te zijn met je oorspronkelijke energie (je Essentie) en met het Veld van onbegrensde mogelijkheden. Dit Veld is een energie die ons met elkaar verbindt en die er altijd is. Daar zijn alle mogelijkheden en werkelijkheden aanwezig. Je kunt dus steeds weer kiezen wat jij graag wilt manifesteren en dat aandacht geven.


In de cursus/workshop geven we aandacht aan het openen van ons lichaam zodat de hoge energie gemakkelijker in kan dalen. Daarnaast werken we met co-creatiegroepjes. Een co-creatiegroep bestaat uit een groepje mensen die verbonden is met hun oorspronkelijke energie en met het Veld van onbegrensde mogelijkheden. Hierin zal ik begeleiden om die verbinding te maken. Vanuit die verbinding kies je een werkelijkheid, een verlangen, die je graag wilt manifesteren, bv je helemaal gezond voelen of je al aanwezig voelen in je droombaan en of in die fijne relatie zijn. Samen met de groep geef je hier aandacht aan waardoor je die realiteit in het NU al voelt en ervaart, maar ook informatie ontvangt die bijdraagt aan de manifestatie van dit verlangen. Hierna komt er een stroom van synchroniciteit op gaan die jouw verlangen ondersteunt om te manifesteren. En wat we als groep ervaren zal manifest worden in de fysieke werkelijkheid.


Inhoud van de cursus en workshops:
1. Ontspannen en openen van je lichaam zodat de levensenergie weer sprankelend door al je cellen en organen stroomt en heling vanzelf plaatsvindt om te ervaren wie je werkelijk Bent dien je je hart te openen om te kunnen voelen. Het hoofd denkt, het hart voelt
2. Overgave aan de stilte in ons, voorbij gedachten en emoties, ook wel het 0 punt genoemd. Daar waar je geen realiteit of identiteit meer hebt, daar waar je blanco bent, dan kun je werkelijk iets veranderen
3. Manifesteren van je verlangens

Ik nodig jullie uit om in dit nieuw jaar waar alles mogelijk is mee te doen aan een cursus of workshop. Je bent welkom.

 

 

Najaar 2018

Wat een prachtige zomer hebben we gehad. Door alle warmte werden we uitgenodigd het rustig aan te doen. Dit had een bedoeling want er is afgelopen zomer veel verschoven in onze energie.
Er is nog steeds een enorme verandering gaande. We worden als mens allemaal gereset.


Dat kan voelbaar zijn in:
• Vermoeidheid voelen, behoefte aan rust om te herstellen
• Angsten komen naar boven om vrij te worden
• Labiliteit ervaren of innerlijke onrust door alles wat er verschuift in je
• Voorkeuren veranderen in een nieuwe richting
• Contact met vrienden/familie kan veranderen
• Geconfronteerd worden met overlevingspatronen
• Grenzen willen verleggen; energie in een nieuwe richting willen sturen, maar je weet nog niet precies hoe.


Dit alles wordt mede bevorderd door het veranderend magnetisme op aarde en andere kosmische invloeden. Tot nu toe waren we in ons leven nog steeds bezig met karma oplossen. Karma zijn ervaringen uit vorige levens of dit leven die nog niet opgelost zijn en nu in versneld tempo tot oplossing komen. Het veranderend magnetisme stelt ons ook in staat om al onze cellen vrij te maken van karmische belasting, die nog steeds in ons aanwezig is. Daar hoort ook bij dat we uit onze beperkende voorouderlijke geschiedenis gaan.
Dit houdt in dat er veel in ons leven aan het veranderen is of nog gaat veranderen.
In deze tijd komt er een nieuwe energie op aarde, en ook in ons, die afgestemd is op onze Oorspronkelijke Blauwdruk; het plan waarmee we op aarde zijn gekomen. Dit plan zal zich steeds duidelijker laten zien, alles wat niet bij ons plan hoort zal in rap tempo naar boven komen of uit ons leven verdwijnen. Daardoor komt er ruimte om onze aandacht te richten op die dingen die een diep deel van onszelf zijn.
In deze tijd krijgen we de gelegenheid om een nieuw bewustzijn in onszelf te activeren. Daardoor kunnen we leven zoals in onze Oorspronkelijke DNA geschreven staat. Leven vanuit vrijheid, vreugde, verbinding, liefde, creativiteit en vrede. Dus dat is heel hoopvol!

Momenteel zijn er 2 stromingen in ons gaande:
• Het oude wat aan het weggaan is heeft een lage frequentie
• Het nieuwe wat aan het binnenkomen is heeft een hoge frequentie


Dit kan verwarrend aanvoelen.
Er zitten beperkende stemmen in ons, bijvoorbeeld de stem van niet goed doen, niet goed genoeg zijn, gezien willen worden enz. waardoor de stem van onze Oorspronkelijke Kern versluierd wordt. Deze tijd vraagt dat we weer rechtstreeks contact maken met onze Oorspronkelijke kern, onze Essentie, onze Ware stem die ons informatie geeft vanuit ons Oorspronkelijk Plan.


In deze cursus/workshop ondersteun ik je om contact te maken met jouw Oorspronkelijke energie. Door dichtbij jezelf te zijn wordt het gemakkelijker om je kern te ervaren en je Ware stem te horen en voelen. Vanuit deze inspiratie ervaar je hoe jij je leven vorm wilt geven. Voelen waar jij aandacht aan wilt geven zodat dit steeds meer gaat stromen en vorm krijgt.